Foto website

Hoi, Kim hier, welkom,

Leuk dat je op mijn site komt kijken. Hier vind je voorbeelden van mijn illustratiewerk. Daarmee wil ik je een impressie geven van wat ik zoal kan en maak. Ik werk met verschillende materialen. Dit doe ik digitaal, maar ook met inkt aan mijn vingers en verfvegen op mijn voorhoofd. Desalniettemin is mijn stijl herkenbaar. De woorden kleurrijk, humor, speels en expressief worden vaak gebruikt om mijn werk (en misschien ook wel mijn persoonlijkheid) te omschrijven. Een stijl die goed tot zijn recht komt in illustraties voor kinderen. Daar kun je me voor benaderen, maar natuurlijk ook voor illustraties voor volwassenen.

Ik wil altijd blijven leren. Daarom volgde ik diverse cursussen en masterclasses zoals bijvoorbeeld de TOPcursus illustratie in Zwolle, een masterclass in BelgiĆ« van de getalenteerde Rebecca Dautremer en een ‘stijlreis’ bij La Nonette School. Als autodidact hoef je niet alles uit je eigen hersenpan te halen, toch?

Tot nu toe heb ik mooi werk mogen opleveren. Ik illustreerde 3 kinderboeken (en er zijn er momenteel twee in de maak):

  • Ik, de majesteit | Tiny Tales Bookshop
  • Naar de Zon | Elsa de Vries (eigen beheer)
  • Wie is Allah? | ‘t Kennishuys

Ook werd ik bijvoorbeeld ingehuurd om ansichtkaarten, uitnodigingen en een kaartenspel te maken. Misschien heb jij ook een illustrator nodig en wil je onderzoeken of ik degene ben die jij zoekt? Schroom niet en stuur me een mailtje op kcjhelder@gmail.com, dan neem ik als de wiedeweerga contact met je op!

Liefs, Kim