Lieve lezer,

Fijn dat je komt kijken op de website van Flinterfijn! Met trots presenteer ik je mijn werk. Handgemaakt in Utrecht door mij, mevrouw Flinter, in het dagelijks leven bekend onder de naam Kim.

Wat ik maak voor Flinterfijn komt voort uit mijn nieuwsgierigheid naar de wereld. Met Flinterfijn ga ik op creatieve ontdekkingstocht. Met mijn werk maak ik de schoonheid van kleine dingen in het dagelijks leven zichtbaar. Wat mij verwondert zet ik om in beeld. Vaak gaat dit gepaard met kleur, speelsheid en een knipoog.

Mijn inspiratie vind ik daarnaast bij Metaal Kathedraal, de creatieve broedplaats waar ik neergestreken ben met mijn atelier. Daar voel ik me als Alice in Wonderland! Een inspirerende omgeving waar men buiten de lijntjes durft te kleuren. Op deze pagina heb ik wat foto’s geplaatst van dit wonderland. Ik denk dat je wel begrijpt dat mijn inspiratie daar opborrelt!?

Met Flinterfijn maak ik voornamelijk schilderijen, illustraties en gekke lampen. Daarnaast vind ik het erg leuk om in opdracht aan de slag te gaan. Creatieve kruisbestuiving schuw ik niet.

Wil je meer zien van Flinterfijn, volg dan Flinterfijn op Facebook of bekijk de webshop van Flinterfijn

Wil je contact? Vul dan het formulier in op deze site en ik zal je zo snel mogelijk bellen of mailen.

Veel liefs,

Mevrouw Flinter

Werkzaam voor?

  • Illustrator voor het tijdschrift ‘de reis van Pippi Langkous’
  • Illustrator voor Tiny Tale’s Bookshop kinderboeken
  • Illustrator voor Doetank PEER
  • Verlichtingskunstenaar voor diverse festivals en particuliere opdrachtgevers